ZAVŘÍT SEZNAM

Můj seznam

MOJE ZAHRADY

Nemáte v seznamu žádné zahrady. Vyberte si v našem katalogu.

Akce, které navštívit

Nemáte vybrané žádné akce. Podívejte se na náš kalendář akcí.

"Projekt je spolufinancován EU z programu Interreg Rakousko-Česká republika."

CZ / DE / EN
CZ / DE / EN
CZ / DE / EN
Zima v zahradách

Novinky

Zde se nacházíte: Domů / Novinky / Zima v zahradách

Zima v zahradách

10. 12. 2020

Zahrady už máme zazimované a příroda se uchyluje k zimnímu spánku. Letošní rok byl ve spoustě ohledů jiný, o tom žádná... Nebudeme se tu teď rozepisovat o tom, co vše se stalo a změnilo, chtěli bychom vyzdvihnout jednu z těch pozitivních změn, která souvisí se zahradami a zahradničením vůbec. V karanténě, převážně v té první, začala spousta lidí se zahradničením, pěstováním i kutilstvím. Ne všichni mají tu výhodu vlastní zahrady u domu nebo několik kilometrů od domova, aby mohli pěstovat více druhů rostlin a plodin, ale i pěstování na balkonech a okenních parapetech se hojně rozmohlo.

Sdíleli jsme s vámi v průběhu roku na našich facebookových stránkách různé tipy k zasazování rostlin, jejich pěstování nebo i rad, co všechno je dobré stihnout v určitou roční dobu na zahradě. Sdíleli jsme s vámi i pozvánky na akce, virtuální prohlídky i zajímavá videa. A doufáme, že těch pozvánek na různé akce v zahradách bude spousta, a vy si tak budete moct dosyta vychutnat čas strávený v obležení různých plodin, květin, stromů či keřů.

Děkujeme za vaši přízeň v tomto roce a doufáme, že se s vámi budeme prostřednictvím našich webových a facebookových stránek i v roce 2021.

Novinka předchozí Novinka následující

vyhledávání

archiv

Mapa zahrad

Jižní Morava

58 zahrad